WIJZIGING VAN BENZINE PRODUCT BIJ TP-PEETERS

Vanaf vrijdag 10 juni 2022 wordt onze EURO E5 Premium vervangen door de EURO 95.

Vanaf 2019 verkopen wij de EURO E5 Premium, omdat deze benzine voor elke benzinemotor geschikt is.

Maar het prijsverschil tussen de EURO E5 Premium en de EURO 95 is de laatste maanden extreem groter. Dit komt door de onrust op de oliemarkt en daardoor is de EURO E5 Premium nu zo duur, dat het prijsverschil inmiddels 15 cent per liter is geworden.

Met de toch al extreem hoge brandstofprijzen is dit prijsverschil te veel geworden. Daarom stappen we vanaf vrijdag 10 juni 2022 over op de EURO 95. Deze benzine is geschikt voor vrijwel alle moderne benzinemotoren, maar wij adviseren wel om dit te controleren of navraag te doen bij uw vakgarage.

| TOCH EURO 95 (E10) TANKEN? BESCHERM UW MOTOR VOOR E10 |

Als u benzinemotor toch niet geschikt is voor de EURO 95 dan kunt bij elke tankbeurt E10 BESCHERMER toevoegen. Deze toevoeging is verkrijgbaar in onze tankshop.

| ASPEN ACRYLAAT BENZINE VOOR UW TUINPARK MACHINE |

Ook de motoren van tuinpark machines zoals grasmaaiers, bladblazers, bosmaaiers, enz. kunnen de EURO 95 bij regelmatig gebruik niet verdragen en schade oplopen. Voor al deze tuinpark machines adviseren wij dan ook de ASPEN-acrylaat benzine te gaan gebruiken. Deze is probleemloos te gebruiken en heeft een houdbaarheid van maar liefst 5 jaar en is ook verkrijgbaar in onze tankshop.